2014. február 10., hétfő

üdvösség - salvation

Január 26 vasárnap

Üdvözlégy, kedves olvasó! Újra egy hír, jó hír! Micsoda kiváltság, hogy a lelkészek legálisan terjeszthetnek ilyen jó híreket, mint ez is:
"Megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek..."
Üdv! Üdvhadsereg! Az üdvözültek serege! Ebből a seregből látogatott el hozzánk Zsolcára egy drága szép testvérünk, Cs. Győző, aki az Üdvhadsereg lelkésze lévén nagyon is stílszerűen az üdvösségről prédikált. Az mindig olyan jó, amikor érzed, hogy az egész gyülekezet egy szívvel hallgatja az igét, egy füllel, egységesen hümmögve, és bólogatva, úgy van, testvérem!! Jézus megjelent, az üdv, a mennybe jutás lehetősége már felragyogott sokaknak. Igen, és ez a nagy ajándék tanít is, hogy úgy éljek, ahogy Isten kívánja. Ámen?

January 26, Sunday

Dear Reader! Again some news, good news! What a privilege of the pastors to proclaim GOOD news legally, like this:
"For the grace of our God has appeared, bringing salvation to all..."
Salvation!Salvation Army! On this very Sunday we had the honor to host a humble and dedicated brother, who is pastor in the Salvation Army and is a gypsy man too. His message touched our hearted, the whole congregation was just like drinking his words. Yes, brother, yes, indeed - we thought in our hearts. Jesus has appeared also among us, many have already accepted him, salvation is offered, the way to heaven is opened. This wonderful gift of God trains us too to live like God wishes. Amen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése