2013. október 29., kedd

abonyi impressziók

Olyan jóóóóó dicsérni téged, s új dalt zengeni neked, Uram....jaaaaj, de még milyen jó, s nem csak zengeni, hanem ujjongani az Úr színe előtt. Azt hiszem ezen a hétvégén átéltem, milyen szívből ujjongani az Úrnak, sőt azt is, hogy milyen jó táncolni, ahogy Dávid tette. Oh, tényleg jó, milyen nagy a jósága, nagyon nagy, beszélek hűségéről, Abony is a hűségéről beszél. Örömkönnyek a szememben, Jézus Krisztus a szívemben. Megszabadított, hogy táncoljunk neki, és öröm volt a mennyben is, tudom, tán az angyalok is körtáncot jártak odafenn.

Ahogy énekelt a zenekar egyszer csak felállt az egyik óvodás korú kisfiú az énekkar első sora elé, alig bírta a nagy gitárt, de fogta, és pengetővel a kezében játszott, mint a nagyok. A világ legtermészetesebb dolga volt ez számára, hogy ha anya is énekel, apa is énekel, akkor ő is! Nagyon eredeti volt, így Brendon elnyerte az énekkar legifjabb szolgálója címet. Örök emlék lesz ez a kép.

A helyiek is megmozdultak, egy kisfiú, aki talán még beszélni sem tud, de emelte a kezét, előre tipegett és táncolni kezdett. Hát ez az, csak engedjétek hozzám őket is - mondta volna Jézus. Ha a kánai menyegzőn ilyen jó volt a zenekar, mint a zsolcaiak, akkor biztos Jézus is táncolt. Szerintem nem tudott ülve maradni.



It is sooooo good to praise you and sing a new song to you, oh Lord....oh yes, indeed, how good it is to sing and dance before God!! This weekend I experienced true worship, worshipping from heart, and dancing like David did. Oh, it was awesome. His greatness and his power, He is a good God. Tears of joy in my eyes and Jesus Christ in my heart. He delivered us that we may dance for him, I know angels were also joyful and maybe also dancing with us up in heaven. Who knows? :)

As the choir was singing a little boy stood up (5 years old) and he was holding the big guitar even if it was a bit heavy for his size, but he played like the real musicians. It was such a natural thing to him to play, if mama is there, and papa is singing too. It was such a beauty, the youngest member. A memory for ever.

The folks of Abony were also touched by the music. A little toddler came in front and started the move and dance. That's it, Jesus said, let the children come to me! I think if at the wedding of Cana the band was such cool as our band in Zsolca, Jesus danced a lot too. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése