2013. október 3., csütörtök

szív küldi szívnek - from heart to heart

Óbuda 2013, szeptember 29. 
Zsolcai kórus+énekek+3 gitár+dob+Szentlélek=öröm+boldogság+önfeledt dicsőítés+lelkes koncert

Ez így körülbelül a képlet. Bevettek a kórusba, a zsolcai kórus nagy múltú. Sok próba előzte meg a fellépést, ezek között volt fáradt, bágyadt munka utáni együtténeklés, és volt olyan, hogy szinte többet nevettünk, mint énekeltünk. Némelyik dal nem is könnyű, még ha annak is tűnik kívülről. Most már betekinthettem a készülődés fázisaiba is. Így is nagy élmény.
A kórust személyesen Streiff püspökünk kérte fel Budapestre, így 20 zsolcai testvér élvezhette egy kicsit a pesti levegőt, de főképpen azt a színes társaságot, akiknek zenéltek. (A Generálkonferencia centrálkonferenciai bizottsága több püspökkel - Európa, Afrika, Fülöp-szigetek, Egyesült Államok, Korea) A dicsőítés felemelő volt. Azt, hogy utána a beszélgetések és az ismerkedés milyen vidáman zajlott, azt a fényképek igazolják:


Obuda UMC September 29
1 music group from Zsolca+3 guitars+drums+songs+Holy Spirit = joy+happiness+wonderful worship+spiritfilled concert

That's all folks! Before this big concert there were a lot of reharsals at home, once there was more laughing than singing, but we did a good job. I enjoyed it.
Our Bishop P. Streiff invited the Alsozsolca music group to sing to methodist conference members, (including some Bishops) form all over the world. We had a wonderful time of sharing two testimonies - how one man stopped smoking and the an other choir member spoke about his old life and the changes God made in him. We sang together in hungarian and english: The Old Rugged Cross-aaaw, Holy Spirit was there!!! A group of 20 people traveled to Budapest from Alsozsolca to be witnesses of hope, strength and joy. Halleluja, amen!
Check out pictures how we enjoyed fellowship!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése